WeVideo på Skoletube

Kom godt i gang

Videoredigering i Wevideo er indtænkt som et kreativt værktøj, til dem der gerne vil gøre lidt mere ud af videofortællingerne i forbindelse med arbejdet med ‘Hr. Skæg i Indonesien – smilets land’.

Værktøjet inddrages flere steder, og kan med fordel anvendes i eleverne fortællinger.

Der findes ligeledes en række udførlige videoguides, der guider dig gennem forberedelsen og arbejdet med materialet.

Wevideo er et let og intuitivt værktøj der lægger op til kreative fortællinger. WeVideo er et populært og intuitivt værktøj til produktion af film.

Programmet er let at gå til, og kan anvendes på mange forskellige niveauer. Det findes til både iPad og til computer.

WeVideo er en del af Skoletube. Skoler, der har adgang til Skoletube, kan tilgå programmerne med deres UNI-login. Skoler der ikke har adgang til Skoletube, tilbydes gratis adgang i forbindelse med arbejdet med materialet om Hr. Skæg i Indonesien.

Se vejledningerne og kom godt i gang med arbejdet med WeVideo.

redigering med WeVideo

I arbejdet med ‘Hr. Skæg i Indonesien – smilets land’ inddrages elevernes fortællinger i lyd, billeder og video gentagende gange.

I fortællingerne i Book Creator skal eleverne lave små videooptagelser hvor de fortæller om emner som dem selv og deres familie, børns rettigheder, skolegang, håb og drømme.

Fortællingerne kan med fordel laves i WeVideo på Skoletube.

Filmene herunder er optaget i Film-X og efterfølgende redigeret i Wevideo.

vejledninger Film-X

Vejledninger til WeVideo er udarbejdet af Skoletube. På Skoletubeguide findes der vejledning til alle funktionerne i WeVideo.

Vejledningerne herunder viser dig hvordan du og eleverne kommer i gang med arbejdet med videoredigering i værktøjet WeVideo på Skoletube.