Lærervejledning

Hr. Skæg i Indonesien

-smilets land

 

Baggrund

 
Før i begynder

Før i begynder

Om elevernes kreative fortællinger, de digitale værktøjer der anvendes i materialet, om arbejdet med børnekonventionen og om legen der er med hele vejen.
Børnekonventionen

Børnekonventionen

FN's Børnekonvention er verdens lov for de 0-18 årige. Den skal sikre, at alle børn i hele verden får deres rettigheder opfyldt og har et godt liv.
UNICEFs arbejde

UNICEFs arbejde

UNICEF er verdens største hjælpeorganisation for børn. UNICEFs arbejde bygger på Børnekonvention og skal blandt andet sikre alle børn et godt liv.
FN’s Verdensmål

FN’s Verdensmål

De 17 Verdensmål er samlet set den mest ambitiøse plan i menneskehedens historie. Deres i alt 169 delmål handler om at løse mange af verdens største problemer.
Indonesien

Indonesien

Indonesien er et land med stor ulighed. Det er verdens fjerde mest folkerige stat og hjem for 86 mio. børn. UNICEF har flere vigtige indsatsområderne i landet.
Erfaringer fra bh.kl.

Erfaringer fra bh.kl.

Vi har besøgt Jesper, til en snak om det at arbejde med børnekonventionen i en Børnehaveklasse og om hvordan arbejdet bliver en del af hverdagen.

digitale fortællinger

 
Book Creator Skoletube

Book Creator Skoletube

I Book Creator skaber eleverne kreative digitale bøger med billeder, lyd, video og tekst. En multimodal fortælling med en verden af muligheder.
Stop Motion Studio

Stop Motion Studio

I Stop Motion Studio på Skoletube bliver stop motion en leg. Stop motion er en kreative filmteknik der opfordrer til leg, læring og fantasifulde fortællinger.
WeVideo på Skoletube

WeVideo på Skoletube

Videoredigering i WeVideo er let og ligetil for alle. Lad eleverne lege med simpel videoredigering og skabe deres egne små, fine film med Hr. Skæg.